Virka amigurumi -

Mönster på virkade babyskor

Som ni kanske hunnit läsa i ett tidigare inlägg har jag beslutat mig för att göra alla mina mönster gratis. Så här kommer slutligen gratis mönster på alla mina virkade babyskor!

Nu är alla mina mönster upplagda gratis på bloggen att ladda ner för eget bruk. Se det gärna som en lite för tidig julklapp eller som ett försenat sätt att fira mina 100 000 besökare! :DMönster på virkade babystövlarMönster på virkade converseMönster på virkade ballerinaskor och sandaler med rosettMönster på virkade loafers med knappar


Lycka till med virkandet allihop!

Mönster på virkad enhörning

Här kommer ett till mönster som nu är gratis!Mönster på virkad enhörning

Mönster på virkade dinosaurier

Jag lovade ju för någon dag sedan att alla mina mönster ska bli gratis!

Så här kommer mitt mönster på virkade dinosaurier.Mönster på virkade dinosaurier

Virkade Mary Janes inneskor

Detta mönster har varit gratis en tid, men jag har förstått att det varit lite svårt för er att hitta till just det här mönstret på bloggen. Därför lägger jag upp det igen med en tydlig länk!Mönster på virkade inneskor


Gratis mönster att vänta!

Oj, så länge sedan det var jag skrev något här! Det är verkligen helt otroligt så fort tiden går. Jag virkar fortfarande, men inte alls lika mycket längre och virkandet består nu för tiden inte så mycket av amigurumifigurer utan mest av beställningar på babyskor faktiskt...men det är roligt att virka det också!

Känner ni att julen är på väg? Hittills har jag inte haft så mycket julkänsla, men de senaste dagarna har det faktiskt börjat smyga sig fram så smått. Något annat jag har funderat fram och tillbaka på de senaste dagarna är att erbjuda er alla mina mönster helt gratis, d.v.s. även mönster på mina babyskor och på enhörningen och dinosaurierna som i dagsläget är köpemönster. Så jag har precis bestämt mig för att jag ska göra det!

Håll utkik på bloggen de kommande timmarna/dagarna, så kommer alla mina mönster att läggas upp här gratis. Se det som en lite för tidig julklapp från mig till er och som ett försenat sätt att fira mina 100 000 besökare.

Tusen tack till alla virktokiga där ute för att ni fortsätter läsa min blogg trots att jag aldrig uppdaterar den längre och jag hoppas ni fortfarande har mycket glädje av mina mönster, även om jag blivit ganska dålig på att uppdatera med nya...men vem vet, det kommer kanske det också när man minst anar! :)


Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Just nu:
Räknare startad 1 aug -09
RSS 2.0