Virka amigurumi -

Mera dojor till bebbarna!

Oj, testpanelen fylldes snabbt! Vilken tur att man har läsare med bebbar som är villiga att testa skor! :D

Först tänkte jag ju virka 3 par skor att testa, men ska vara lite juste och virka hela 5 par så de blir ordentligt testade. Anledningen är också att jag vill testa ett par stycken med sula också.

Så här är de lyckliga i testpanelen:

Erik, 12 månader får ett par röda med "sula" under

Saanis har en dotter på 4 månader som får ett par rosa

Tina har en son på 9 månader som får ett par blå

Anna har en 5½ månader gammal son som får ett par svarta

Och slutligen så får även Jennie ett par röda med "sula" under att testa till sin "stora" dotter på 1½ år.

Jag hoppas både ni och bebbarna blir nöjda med dojorna!

Testpanel virkade converse

Sökes: Baby 0-12 månader till att testa virkade skor!

Jag har fått mycket respons på mina virkade converse och det är jättekul att så många tycker de är fina!
Jag funderar nu på att ta beställningar på virkade converse men skulle först vilja "testa" de på några små babyfötter.

Så därför ber jag mina läsare att anmäla sig här i tråden om man vill ha ett par virkade converse  - helt gratis givetvis - mot att man skickar en bild till mig med skorna på fötterna, som jag får lov att publicera på bloggen, samt ger mig lite feed-back på hur man tycker att de passar o.s.v.

De 3 första som har en baby i lämplig ålder (0-12 månader) och som kommenterar detta inlägg får ett par virkade skor hemskickade att prova, ge feed-back på och sedan givetvis behålla.

Ni kan välja mellan röda, rosa, svarta eller ljusblå. Glöm inte att uppge babyns fotlängd i centimeter och er mailadress så jag kan kontakta er för att få er hemadress också dit jag kan skicka skorna.

Till Erik: Du är en av testpersonerna tänkte jag! :) Jag har tänkt göra en specialvariant som har en slags sula fastsydd undertill som motverkar att man halkar, nu när du är så duktig och har lärt dig stå och nästan gå. :D


    

Månadens amigurumi

Här är mitt bidrag till "Månadens amigurumi" på Amigurumi i Fokus. Den här gången var det mamma som var temat och jag blev inspirierad till mitt bidrag när jag och sambon var ute på promenad i folkparken nära oss. Där har de jättesöta kängurur i en inhägnad och vi hann precis se när en känguru lät sin unge hoppa in i pungen innan den skuttade iväg i säkerhet med den lille.

Det var en fin upplevelse och fick mig att vilja virka en känguru med sin lilla nyfödda baby. Mamman svävar på små moln av lycka och den nyfödde sover tryggt nära sin mamma.

Som vanligt är bidraget till Månadens amigurumi virkat på frihand.
Rösta gärna på mitt bidrag om du gillar det! :)


These boots are NOT made for walkin'...

Kommer ni ihåg att jag haft en period innan när jag var helt inne på att virka babyskor? Jag hittade redan då supersöta virkade converseskor för babyn, men tyckte inte utseendet på dem var helt 100%.

Så efter lite eget experimenterande lyckades jag virka en babyconverse som jag själv tycker blev riktigt snygg - nästan lika fin som originalet! ;)

Storlek har jag ingen aning om, men jag tror att de är lämpliga för nyfödda eftersom skosulan bara är drygt 8 cm lång. Jag hade gärna velat kunna prova dem på en baby för att se hur väl de passar. Nu tjänar de mest som dekoration. Ska virka en till så det blir ett par, men ville gärna visa den första skon redan nu!Visst är de både snygga, söta och coola? ;)

Väldigt Virkat

Titta vilken tur jag har som hittade den här boken på biblioteket!Jag har varit lite småtrött på just amigurumis ett tag och velat virka något annat, som kan komma mer till användning speciellt när vi nu gjort om vårt vardagsrum lite. I den här boken av Erica Laurell finns massor med underbara mönster på allt från kläder, accessoarer, inredning, smycken, leksaker o.s.v.!

Ett litet smakprov:


Kuddfodral och "tekannevärmare"


Lampskärm och duk (som jag i så fall tänkt forma till en skål och stärka den)


Solhatt och strandväska

Jag ska börja med att virka en sittpuff till vardagsrummet tror jag, men här i finns massor av fina saker och inspirationskällor! Tror faktiskt att jag vill ha den här boken... :)

Här finns Erica Laurells blogg

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Just nu:
Räknare startad 1 aug -09
RSS 2.0