Virka amigurumi -

Dags att ta fram stövlarna!

Haha, jag hade visst tröttnat på att virka skor??

Det här är det senaste tillskottet i skokollektionen och blev en lite Ugg-inspirerad modell - men de här är snyggare tycker jag! ;) Vad tycker ni om dessa?Om intresse finns så kommer mönster lite längre fram, nu har jag fått dille på stövlar istället så jag ska experimentera lite och se om det kommer fram fler modeller på vägen.

Buzzador - Erbjudande från Lumene

Idag fick jag ett intressant kampanjerbjudande från Buzzador - att få testa Lumenes nya dagcreme med hjortron!Det känns som en rätt spännande och "nordisk" produkt just med hjortronen. Jag hoppas att jag kommer med!
OM jag kommer med i den här kampanjen tänkte jag att mina läsare skulle få chansen att testa produkten också, mot att ni berättar för mig vad ni tycker. Så låt oss hålla tummarna! :)

Vill du också bli en Buzzador och prova nya produkter och/eller tjänster helt gratis, mot att du berättar om produkten för vänner och bekanta och sedan ger feed-back på vad ni tyckte om produkten eller tjänsten? Bli medlem här - det är helt gratis!

Gratismönster på en viss nalle...

Här kommer äntligen ett nytt gratismönster från mig! :)
Jag kommer att ha både gratis- och betalmönster på bloggen men det var väldigt länge sedan jag lade ut något gratismönster så det ska jag försöka bättra mig lite på!

Nallen kan varieras i det oändliga med olika färger o.s.v. men den här virkades med inspiration från en viss Nalle Puh. :)Mönstret finns att ladda hem här:
Nalle mönster

OBS! Det hade smugit sig in ett litet fel i mönstret, kroppen ska på varv 8 virkas i 20 fm innan man börjar göra minskningen på varv 9 istället. Jag har ändrat i länken men för er som redan hunnit börja virka, tänk på det för annars blir kroppen lite för kort. :)

Long time no see...

Jag har inte skrivit på bloggen på länge men jag har fått ganska stor efterfrågan på converseskor så jag virkar för fullt! :D Tänkte visa upp nya par sen i lite nya roliga färger som jag fick önskemål om.

Jag är också med i Buzzador blog nu och hoppas givetvis få testa lite roligt pyssel och handarbete som är min största hobby! Men självklart är det kul vilken produkt man än får prova.

Vill du också bli en Buzzador och testa gratis nyheter före alla andra? Anmäl dig här!

Här kommer förresten mina senaste skor, virkade i s.k. Chenillegarn vilket ger lite extra mockakänsla! :)
Pst! För er läsare som saknar mina amigurumis, så kan jag glädja er med att det är ett nytt gratismönster på gång! Håll utkik på bloggen så dyker det upp snart.

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Just nu:
Räknare startad 1 aug -09
RSS 2.0