Virka amigurumi -

Vinterkille

Jag har virkat på den här ett tag i vinter - först skulle det bli en björn och det var hela tiden tänkt som en tjej. Men ibland blir saker och ting inte riktigt som man tänkt sig från början, för det visade sig att det här skulle bli en vinterkille till slut. Och han är ett amigurumibevis på att även om saker och ting kanske inte går riktigt som man föreställt sig från början, så kan det bli riktigt bra till slut i alla fall! :)Grattis Maria, Anette och Elin gånger två!

Det var ganska stor vinstchans i min Clinidermtävling - 9 tävlande så nästan varannan vann! :)

Här är de lyckliga vinnarna:

Maria
Anette
Elin
Elin
(ja, två stycken Elin blev det faktiskt!)

Vinnarna är meddelade och får varsitt provkit värde 200 kronor från Cliniderm skickat till sig.

Vinn produkter från Cliniderm!

Här kommer ett inlägg som visserligen inte har med virkning att göra, men som jag ändå tror att ni kommer tycka är spännande, eftersom en utlottning är inblandad! :) Jag är som ni kanske vet medlem i Buzzador och har fått testa 3 olika produkter från Cliniderm. Min uppgift är nu att buzza om dem, d.v.s. berätta vad jag tycker och även lotta ut fyra paket till er läsare, så att ni också får chansen att testa Cliniderms produkter.

 


Följande produkter, som samtliga är för normal/torr hy, fick jag testa:Ultra Soft Cleansing Milk

En rengöringsmjölk som avlägsnar både smuts och make-up samtidigt som den bevarar hudens fuktbarriär.

Plus: Jag gillar verkligen att den är multi-effektiv och både tar bort sminket, rengör och återfuktar på en och samma gång, så man inte behöver hålla på med en massa olika produkter. Huden känns len och skön efteråt.

Minus: Den är lätt parfymerad, så man får vara lite försiktig i området kring ögonen när man tar bort make-upen.

 

Active Protection Daycreme

En dagkräm med bl.a. vitamin C och andra antioxidanter som skyddar huden.

Plus: Jag gillar pumpflaskan! Hygieniskt och enkelt, med rätt dosering på ett kick. Den luktar gott och känns skön på huden, som blir len och mjuk.

Minus: Den sjunker inte in så snabbt i huden, lägger sig lite som en hinna – vilket troligtvis beror på att den innehåller någon form av silikonolja (dimethicone). Men det gör att huden känns len och slät…


Age Delay Serum

Ett serum som ska användas under den vanliga dag- eller nattcremen för att jämna ut huden och motverka framtida ålderstecken.

Plus: Även här en praktisk pumpflaska. Huden känns faktiskt slätare efter användning, men precis som med dagcremen är det lite av en extra hinna som hamnar ovanpå huden.

Minus: Det är ju alltid svårt att bevisa om såna här produkter funkar eller inte, att veta när framtida ålderstecken kommer och var de hamnar är ju inget man kan förutså direkt (även om det hade varit bra!) :)

 

Allt som allt är jag nöjd med produkterna från Cliniderm och jag tycker definitivt att ni ska testa dem också! Därför lottar jag ut 4 små paket med prover på 2-5 ml av inte mindre än 6 olika produkter från Cliniderm! Värdet på ett paket är ca 200 kronor.

 


Om du vill vinna ett paket, behöver du bara besöka Cliniderms hemsida och leta rätt på svaren på följande frågor:

 

1) Var kan man köpa Cliniderms produkter?

2) Hur många olika rengöringsprodukter har Cliniderm?

3) En av Cliniderms rengöringsprodukter innehåller ingen parfym. Vilken?

4) Vilken av Cliniderms dagcremer ska du välja om du har normal/blandad hy?

5) På vilket sätt är mäns hud annorlunda än kvinnors? (En sak räcker)

 

Skriv dina svar tillsammans med en motivering till varför du vill vinna setet i en kommentar till detta inlägget och ange din e-mail adress där jag kan nå dig. Jag vill gärna att du mailar ett par rader till mig också om du vinner när du testat produkterna och berättar vad du tycker.

 

Kommentarsfuktionen är tillfälligt ändrad så att jag måste godkänna alla kommentarer som görs innan de visas – detta för att ni inte ska kunna tjuvkika på varandras svar. Tävlingen slutar redan om en vecka, den 13 januari – så snabba på! Fram tills dess kommer alla kommentarer att behöva godkännas av mig innan de visas.

 

Är du sugen på att själv testa nya produkter och bli en Buzzador? Registrera dig här – det är helt gratis!


Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Just nu:
Räknare startad 1 aug -09
RSS 2.0