Virka amigurumi -

Vinnarna är dragna!

Vinnarna av vars ett schampo från Pantene Pro V är nu dragna! Tyvärr har jag ännu inte fått försändelsen från Buzzador eftersom den är försenad, men jag skickar vinsterna så fort paketet kommer fram.

De lyckliga vinnarna är i alla fall Maria och Evelina som är kontaktade via e-mail. Maria får ett schampo för färgat hår och Evelina ett för normalt/tjockt hår. Grattis till er! Glöm inte att lämna rapport till mig sen också när ni provat färdigt. :)

Prova schampo från Pantene Pro-V gratis!

Jag har blivit uttagen till ytterligare en Buzzadorkampanj - den här gången är det hårvårdsprodukter från Pantene Pro-V som ska testas! Jag minns TV-reklam från Pantene Pro-V på 90-talet, men det var verkligen jättelänge sedan jag testade dem senast så det här ska bli riktigt spännande!

Jag ska få testa schampo, balsam, inpackning och leave-in spray, allt för normalt/tjockt hår.


Men två av mina läsare ska också få chansen att prova ett schampo från Pantene Pro-V helt gratis! 
Ett villkor för att få testa är dock att ni berättar för mig vad ni tyckte om schampot och fyller i buzztrack-koden som ni kommer få av mig efteråt.

Hur gör man då för att få testa ett schampo helt gratis? Jo, man kommenterar helt enkelt detta inlägget om man vill testa ett schampo för normalt/tjockt hår, för tunt hår, eller för färgat hår. Sedan hoppas man bara på turen - två stycken lyckliga läsare kommer att få testa det schampo de valt, så glöm inte att fylla i din e-mail adress också så att jag kan maila dig om du vinner. Anmäl dig senast den 22 augusti, sedan dras vinnarna!


Vill du också bli en Buzzador och få chansen att testa produkter helt gratis? Anmäl dig här!

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Just nu:
Räknare startad 1 aug -09
RSS 2.0