Virka amigurumi -

Testa babyprodukter via Buzzador

Jag är ju som en del av er kanske redan vet med i Buzzador och snart ska jag få testa en tandkräm som ska ge vitare tänder, Pepsodent White Now.


Buzzador söker nu fler testpersoner med småbarn och bebisar som är födda under 2010 och 2011. Som Buzzador får du som småbarnsförälder möjlighet att prova t.ex. barnmat, blöjor, nappar och annat helt gratis, mot att du berättar vad du tyckte om produkten och gärna även delar ut några produktprover till t.ex. vänner och familj och berättar för dem om produkten.

Eftersom jag får MÅNGA beställningar på virkade converseskor antar jag att det finns många småbarnsföräldrar där ute som läser eller hamnar på min blogg. Skulle ni vilja bli Buzzadorer och testa babyprodukter, registrera er gärna på den här länken så tror jag att det snart kommer en ny spännande kampanj till er och babyn att testa! :)



Och vinnaren är...

...Ingela aka Pysselpinglan, som skriver på den här bloggen!

Priset är ju Mia Bengtssons bok "Virka roliga amigurumis", som kommer att vara signerad speciellt till Ingela av Mia själv. Ingela fick också mina mönster på virkade dinosaurier och virkad enhörning som en liten bonus.

Stort grattis till dig, Ingela och tack till alla som var med och tävlade den här gången!

Nästa utlottning sker vid 100 000 besökare, så jag ska börja klura lite på ett fint pris redan nu. Ni kanske kan hjälpa mig lite, genom att berätta vad ni helst av allt skulle vilja vinna? :)

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Just nu:
Räknare startad 1 aug -09
RSS 2.0