Virka amigurumi -

Var med och rädda liv i jul med din blogg!

Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

 

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv. Glöm inte att pinga din blogg på Twingly när du bloggat så att ditt inlägg registreras!

 

Foto: UNICEF


God Jul!

God Jul och Gott Nytt År till alla mina härliga läsare!

Skulle det vara så att ni får tid för lite virkat julpyssel, så kan jag tipsa om den här granen som redan funnits länge på bloggen, men hamnat långt bak så någon kanske har missat den! :)Mönster på virkad julgran

Testvirkning pågår!

Jippi, vad spännande - jag ska få testvirka mönster åt Pysselkiisen, som jag tror att många av mina läsare känner till. Hon har massor av fina mönster på sin sida, så om ni inte upptäckt det redan kan jag varmt rekommendera ett besök  där!

Exakt vad jag ska virka kan jag inte avslöja ännu - men så fort det är färdigt och Pysselkiisen  hunnit färdigställa det slutgiltiga mönstret, ska ni få veta och se bilder på detta.

Spännande, eller hur?! :)

Glass i stora lass!

Jippi - jag har blivit uttagen via Buzzador att testa 3 nya sorters laktosfri glass från Åhus Glass!

Vilken smak tycker ni låter smarrigast?
Chokladstund - chokladgräddglass med chokladrippel och stora chokladbitar
Vaniljgryning - vaniljglass med tranbäs/acerolarippel och stora chokladbitar
Jordgubbsskymning - jordgubbsglass med massor av marshmallows
Vill du också blii Buzzador och testa produkter? Det är helt gratis och du kan anmäla dig på denna länken:
Bli en Buzzador!

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Just nu:
Räknare startad 1 aug -09
RSS 2.0