Virka amigurumi -

Mumin har fått en vän! Mönster på Lilla My.

Mitt lilla virkprojekt under semestern var tänkt att bli en delfin eller en val, men se vad som växte fram istället...ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig med garnet och virknålen! Lilla My kom till när jag virkade olika djurfigurer, som alla fick samma kropp men olika huvuden. Jag kommer att lägga upp en eller flera av dem som gratismönster här på bloggen vad det lider.

Lilla My blev dock den mest avancerade av dem, eftersom hon också fick armar och fötter.Som vanligt är mönstret gratis, men endast för privat bruk och får ej säljas vidare i någon form. Vill du ge ett frivilligt bidrag till mina mönster, tas det tacksamt emot här:
Ja, jag vill ge ett bidrag!

Nasse amigurumimönster

Som vanligt är mönstret gratis, men endast för privat bruk och får ej säljas vidare i någon form. Vill du ge ett frivilligt bidrag till mina mönster, tas det tacksamt emot här:
Ja, jag vill ge ett bidrag!
Tack, Amigurumi i Fokus!

Idag kom mitt fina lilla pris med Posten; 4 par säkerhetsögon och en virknål förpackade i en fin presentpåse.

Jag blev jätteglad, för jag har funderat på att köpa säkerhetsögon men inte kommit till skott. Nu ska jag bara klura på vilka filurer som ska få äran att få dessa fina ögon!


Grattis Kerstin!

Nasse-tävlingen är nu avgjord och Kerstin blev den lyckliga vinnaren!
Vinnaren är meddelad via e-mail och Nasse kommer med Posten, mönstret mailas som PDF-fil.

Ni andra får hålla ut till den 23 oktober, sedan läggs mönstret ut här till försäljning för 30,-

Tack allihop som deltog i tävlingen!

Jag är så glad att så många verkar gilla min blogg och hoppas på många fortsatta besök.

När jag får 5000 besökare är det dags för en ny tävling och vi är snart halvvägs där! :)


Hurra - jag vann!

Jippi - mitt bidrag vann Månadens amigurumi-tävlingen på Amigurumi i fokus! Jag är jätteglad och väntar med spänning på mitt lilla pris som kommer med Posten!
Här ser ni häxan Hedda som var mitt vinnande bidrag. Jag tror nog att Chaplin också bidrog en del till vinsten - han ska få lite gurkskivor som tack ikväll för det älskar han! Knasiga katt! :)

Nya Nasse är klar!

Jag har pillat med mitt Nassemönster fram och tillbaka, för nu är det ju bara drygt 1 vecka kvar på min tävling och den nya versionen av Nasse har nu sett världens ljus!

Han blev mycket större än den förra versionen och mäter hela 30 cm, trots att jag virkat honom i virknål 2,5 mm. Jag antar att man kan skala ner mönstret också om man vill, ska kanske testa att göra en i variant mindre också.

Nasse som mönster kommer upp på bloggen runt den 23 oktober. Jag vill redan nu flagga lite för att Nasses huvud och framför allt mun kanske är lite komplicerade för en nybörjare, men jag ska försöka illustrera med bilder så gott jag kan så att alla kan få glädje av detta mönster.Den lyckliga vinnaren i min tävling utses den 12 oktober och får denna Nasse samt mönstret före alla andra!

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Just nu:
Räknare startad 1 aug -09
RSS 2.0