Virka amigurumi -

Min första award!!

JIPPI - jag har fått min första award någonsin av söta Ida!

Tusen tack Ida för denna award som verkligen gjorde mig jätteglad. Jag ska fundera ut lite saker att berätta om mig själv som ni inte visste innan (de flesta av er i alla fall) och även vilka jag vill ge denna fina award vidare till.En blomma till alla mina fina läsare!

Min nyvirkade lilla panda vill överräcka en blomma till alla mina fina, snälla, tacksamma och gulliga läsare! Era söta kommentarer värmer i hjärtat och sporrar mig att fortsätta blogga om virkning i allmänhet och amigurumi i synnerhet. Och att skapa nya mönster att dela med mig av!

Särskilt tack till Åsa Jansson och Anna Nilsson som skänkt en slant till mina mönster och till Sara, Åsa, Nina, Linda, Monica och Eva för era uppmuntrande ord om sköldpaddan Krabat!

Och tack till Trippelstolpe som kom med en bra idé om vad jag kan skriva om i bloggen - förutom att visa mina alster och dela med mig av mönster, alltså. Jag planerar nu att skriva en liten guide till hur man tolkar engelska mönster - det är inte så svårt egentligen. Jag tänker också recensera de 4 engelska amigurumiböckerna som jag köpte innan jul.Som ni säkert kan se har jag inspirerats av Mias underbart söta panda, som ju är hennes signum. Jag har länge suktat efter en liknande och äntligen lyckades jag virka en - efter lite egna justeringar på figurerna i Elisabeth Dohertys bok Amigurumi!

Måns och Matilda

Matilda verkar ha längtat lika mycket efter Måns som han gjort efter henne! :)Här kommer det utlovade mönstret på de små turturduvorna:

Måns och Matilda

Som vanligt är mönstret gratis, men endast för privat bruk och får ej säljas vidare i någon form. Vill du ge ett frivilligt bidrag till mina mönster, tas det tacksamt emot här:
Ja, jag vill ge ett bidrag!

Måns Musin

Möt Måns Musin - ja han heter så för sambon tyckte att han såg ut som en blandning mellan mus och kanin ("musin"). Han väntar otåligt på sin flickvän, Matilda Musin. Och kanske det också blir små musinbarn på sikt? :)Mönster på Måns och Matilda kommer upp på bloggen i dagarna!

10 000 besökare - vinn "Virka läskigt söta figurer!"

WOW - 10 000 besökare är uppnått och det tickar bara på! Jag är så glad över att så många hittat till min blogg och besöker den regelbundet, så givetvis vill jag tacka er med en extra fin utlottning:

Vinn boken "Virka läskigt söta figurer" av Christen Haden!Allt du behöver göra är, som vanligt, att kommentera detta inlägg så får du 1 lott. Länkar du dessutom till min blogg, får du 2 lotter och dubbel vinstchans. Vinnaren dras fredagen den 5 februari och meddelas via e-mail, så glöm inte att uppge en e-mail adress där jag säkert kan nå dig.

Lycka till, allihop!

Och för er som inte har turen med er denna gång - jag kommer att lägga upp fler gratismönster på bloggen de kommande dagarna, så alla besökare kommer på sätt och vis att få något! :)


Några nyårslöften?

Har ni avgett några nyårslöften? Jag har ett, men det vill jag inte avslöja för då kommer jag garanterat inte kunna hålla det.Många avger ju löften om att äta mindre godis och andra onyttigheter - men de här pralinerna är garanterat kalorifria! Det har blivit en hel del gott i julhelgen och framför allt choklad, så nu kommer jag att ägna mig mer åt virkade praliner istället. De är jätteroliga att göra och går snabbt. Man kan göra alla unika och det är kul att komma på nya sätt att dekorera de på. Och det bästa är som sagt - man går inte upp i vikt av dem! :)

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Just nu:
Räknare startad 1 aug -09
RSS 2.0