Virka amigurumi -

Beställa virkade converse

Orkar du inte virka själv utan vill beställa ett par färdigvirkade converse, går det bra att maila mig på crochetamigurumi@gmail.com och göra din beställning.

P.g.a. olika garnåtgång och tid att virka de olika storlekarna har jag fått ändra mina priser:

Prematur/Nyfödd (8 cm) kostar 100 kr inkl. frakt
0-3 månader (9 cm) kostar 110 kr inkl. frakt
3-6 månader (10 cm) kostar 120 kr inkl. frakt
6-9 månader (11 cm) kostar 130 kr inkl. frakt
9-12 månader (12 cm) kostar 140 kr inkl. frakt

OBS! Åldern är en riktlinje, mät foten om möjligt!

Välj mellan följande färger: Röd, svart, blå, rosa eller naturvit. Har du andra önskemål om färger, kontakta mig så ska jag försöka tillgodose det!

Räkna med att det tar upp till en vecka innan du har skorna efter bekräftad beställning och mottagen inbetalning till mig.

Diggi loo diggi ley, alla tittar på mig...

Äntligen är alla skorna till testpanelen klara! Vår förste testare, Erik 12 månader, har redan hunnit prova sina skor eftersom vi träffade honom, storebror och mamma idag. De satt som en smäck och Erik var den tuffaste babyn i stan med de här fräcka skorna på fötterna! Detta var varianten med sula undertill. Lite tråkigt bara att han troligtvis kommer växa ur dem snabbt, för de satt verkligen som gjutna på foten nu.

Jag hoppas att skorna till de andra testarna kommer ha lite mer utrymme att växa i, jag har försökt räkna med lite extra marginal för tårna just för detta. Övriga skor till testpanelen kommer att skickas imorgon och ni bör ha dem på tisdag eller onsdag beroende på postgången.Tack Erik för en mysig och fin dag idag med mamma och storebrorsan! :) Hälsa pappa också och säg att det var synd att han var tvungen att jobba...

Prima Ballerina

En liten nalle, 7,5 cm hög, dansade in hos oss idag. När hon blev trött på att dansa och posera, satte hon sig ner och vilade lite.Nina Ballerina är virkad på frihand med ett befintligt mönster som inspiration/utgångspunkt. Hon är virkad i tunt bomullsgarn och virknål 2 mm.

Skofabriken arbetar för fullt...

Mer än hälften av skorna till testpanelen är nu klara - nämligen de med "mjuk" virkad sula. Jag är glad att det var så olika storlekar på dem, för det har varit bra övning i att anpassa sulans längd o.s.v.

Ni som ska få dessa skorna får tyvärr vänta lite till innan jag skickar dem - jag tänkte skicka alla på en gång nämligen för rättvisans skull! Nu återstår ju den verkliga utmaningen - att få till en virkad converse med halkskydd på sulan! Vi får se hur det går, men jag har en idé som jag tror kommer att funka.

Här kommer bilder på de nya conversen - visst är de lika snygga allihop? Jag kan inte bestämma mig för vilken färg jag tycker är finast, faktiskt! :DDe svarta är nog coolast och "rockigast"...Men de blå är ju klassiskt snygga...Och de rosa är ju bara SÅ söta!Vilka coola bebisar ni kommer få! :D
Hoppas att skorna passar bra nu också och faller både er och bebisarna i smaken. Håll ut några dagar till, så ska nog skorna med sula vara klara också och då skickar jag hem era respektive par till testpanelen.

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Just nu:
Räknare startad 1 aug -09
RSS 2.0