Virka amigurumi -

Testvirkning pågår!

Jippi, vad spännande - jag ska få testvirka mönster åt Pysselkiisen, som jag tror att många av mina läsare känner till. Hon har massor av fina mönster på sin sida, så om ni inte upptäckt det redan kan jag varmt rekommendera ett besök  där!

Exakt vad jag ska virka kan jag inte avslöja ännu - men så fort det är färdigt och Pysselkiisen  hunnit färdigställa det slutgiltiga mönstret, ska ni få veta och se bilder på detta.

Spännande, eller hur?! :)

Kommentarer
Skrivet av: Åsa

Hej hej :)

Vad kul att du är tillbaka!

Ska bli spännande att se vad du ska virka :)

Tack också för alla mönster du bjuder på, så himla snällt.2011-12-15 @ 08:23:06
Skrivet av: Elara

Hej

Elara är ett nystartat företag som söker säljare som vill använda Elara som en av sina marknadsplatser.

Elara är Sveriges forum för försäljning av hantverksföremål på nätet. En samlingsplats för hantverksintresserade, stora som små, som vill nå ut till en bredare kundkrets. På Elara kan du sälja och köpa allt från stickade vantar, glasföremål och möbler till antika föremål och vintagekläder.På grund av hantverkares utspridning runtom i landet är tanken med Elara att det behöver finnas en gemensam försäljningsplats. Ett ställe, där alla hantverkare kan sälja sina hantverk under ett och samma ”tak”. På så sätt blir det enklare för köpare att finna specifika hantverk men även få en inblick i vad för andra hantverksföremål som finns att köpa.På Elara är det hantverkaren själv som säljer direkt till köparen. Med andra ord går penningtransaktionen från köparen direkt till säljaren. Elara fungerar enbart som ett forum, en gemensam ”affär” där olika hantverkare enkelt kan ställa ut sina objekt för försäljning.

Gå in på www.elara.se

Mvh, Elara

2011-12-22 @ 14:45:56
URL: http://www.elara.se

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (visas ej)

URL/Blog:

Kommentar:

Trackback